WELKOM OP DEZE WEBSITE

Beste bezoeker,

We zijn blij dat we er eindelijk in geslaagd zijn om een eenvoudige webstek op het internet te zetten. Je mag ons straks gerust laten weten wat je ervan vindt.

Als je eerder toevallig bij ons terecht kwam, hopen we dat het een interessante kennismaking wordt en dat je zeker nog eens terugkomt.

Als je nu op zoek bent naar bepaalde inlichtingen of concrete vragen hebt, hopen we dat je op deze pagina's een afdoend antwoord zal vinden of tenminste een nuttige verwijzing.

Deze site is vooral bedoeld om informatie te geven over onze kerkgemeenschap: over parochies, vieringen en personen en ook nieuws over wat er reilt en zeilt in onze Kerk.

We doen zoveel als kan ons best om deze bron van informatie bij te vullen en te actualiseren. Tot nu toe ziet het geheel er nog niet zo fris en dyamisch uit. Maar elke creatieve hand die een handje wil meehelpen zal met open armen ontvangen worden om deze stek mooier, aantrekkelijker en actueler te maken....

Laat ons hopen dat deze webpagina's bijdragen tot een betere communicatie want dat is heel belangrijk voor het leven in een christelijke gemeenschap.

Namens het Federatieteam,

Thieu Tielens, pastoor-moderator